Zen Minimalist

Year of Completion - 2023
Location - Queens Waterfront, Penang
Interior Designer - Teoh , Rebecca

Project Overview

Style - The Zen Minimalist [Both aesthetics and functions! Warm wood and art display spread across the room, writing a humanistic and Zen atmosphere] This case is a humanistic and Zen-style home space, which combines simple and modern lines, with dark and light wood tone textures, and natural texture materials, intertwined with warm and warm inner emotions. The public area enjoys large-scale lighting and is open to planning allowing the living room, dining kitchen area to be compatible in one room, creating an open scale and enlarging the space. In the entrance porch area, the shoe cabinet and storage cabinets are used to enclose the dust-falling area, and at the same time, it can cover and define the dining space, avoiding the doubts of home feng shui. Shoe cabinets and display cabinets in the entrance are connected in series, extending all the way to the TV wall in the living room. The facade decorated with wood lamination extends a clean and poetic atmosphere. The large-scale simple wall visually matches the partially open display design, accompanied by floor-to-ceiling windows The introduction of abundant natural light makes the space brighter and more spacious. On the side of the TV wall, a display area constructed of wooden laminates is planned. The arc guide corners on the side and combined with recessed lights make the displayed objects reveal a delicate beauty. The dining area is the homeowner's favourite place. It is equipped with convenient storage rooms and storage cabinets to enjoy a comfortable dining and cooking environment. It is also a high-quality place to interact with family members.
/showcase
This is some text inside of a div block.

Monochrome

Learn more
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?