The 200

Year of Completion - 2022
Location - Suasana Batu Kawan,Georgetown, Penang
Design By - Norm Design Studio

Project Overview

In this newly established house, the designer returned to the use of pure colors, with clear black and white materials, lighting design, and pure white and wood tones, showing a simple and natural life aesthetics and creating a light and airy feeling at home. Combining the public area with functions such as guest room, dining room and study room, the interference of colors and lines is minimized, giving the parent-child family a comfortable life frequency.
/showcase
This is some text inside of a div block.

Monochrome

Learn more
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?