Monochrome

Year Of Completion - 2023
Location - Scots Pavilion
Design By - Alex , Rebecca, Ronnie

Project Overview

The original space faced difficulties such as poor circulation and obvious beams and columns. Norm Design first expanded the layout, and reconfigured functions The space is planned into a complete layout of 3+1 bedrooms,1 living room, and 2 bathrooms. At the same time, the style favored by the owner is chosen as the main design axis. The stacking of cumbersome building materials and construction methods is abandoned, and subtractive design is used to return life to purity and simplicity. Entering the space, the basic three colors of black, white, and gray are used as the tone of the space, and the warm wooden floor is laid out to keep the warmth needed in the home space in time, and the leather brown sofa becomes the center of attention; layout planning By rearranging the appropriate scales of each space, we maximized the efficiency of every inch and abandoned the established partitions and replaced them with an open layout to obtain a brighter and more open visual feast. Secondly, we integrated the storage function and designed it. The beautiful cabinets are embedded with warm-colored light sources to increase the hierarchy of the facade, and an elevated platform is configured below to expand the sitting and standing positions when relatives and friends visit. Finally, the dining and kitchen space is equipped with a large-scale beautiful island, realizing the homeowner's dream. In the dining area, the cooking kitchen is defined by, cleverly eliminating the fumes generated during cooking and allowing daylight to flow into every corner of the room.
/showcase
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
This is some text inside of a div block.
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?