Mico House

Year of Completion - 2021
Location - Setia Sky Ville, Georgetown, Penang
Lead Designer - Alex Chan

Project Overview

To simplify the small space of the walk-in aisle, the designer has come up with the idea of covering the entrance wall with mirrors to create a major effect of open visuals. For the living room, only a simple TV cabinet is built to create a storage platform. For the open dining kitchen, the design is to combine both the central island and dining table to resolve the sense of disorder which is initially caused by furniture. Meanwhile, to make it look more modern and holistic, it was designed with a white color scheme. For rooms, the floor tiles are built with a dividing line so that it looks more spacious. Also, to simplify the sleeping environment for the master bedroom, the side head of the bed was made with round marble to show elegance and with a separate dressing room. For the bathroom, it was built with dark bricks, a spacious washbasin and shower space for the couples owner to have a romantic hotel bathing atmosphere.
/showcase
This is some text inside of a div block.

Monochrome

Learn more
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?