B&W House

Year of Completion - 2022
Location - Imperial Grande, Georgetown, Penang
Design By - Norm Design Studio

Project Overview

The space belonging to a small family has undergone customer changes since the pre-sale period, abandoning the standard specifications of the builder. In the limited area, based on the living needs of the whole family, a highly practical functional design is introduced. In terms of visual planning, through a large space of white space, warm and black lines are added to reconcile, and neutral and stress-free tones are used, so that adults and children can let go of physical and mental stress and enjoy the healing texture of the home.
/showcase
This is some text inside of a div block.

Monochrome

Learn more
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?