B House

Year of Completion - 2021
Location - Eco Terraces, Georgetown, Penang
Design By - Norm Design Studio

Project Overview

The original layout of the house was overcrowded and coupled with too many compartments, which ended up resulting in poor lighting and ventilation scenarios. Therefore, the designer wanted to transform the house that could bring life to aesthetics with a sense of spaciousness. The design team is combining the living room, dining and kitchen functions using an open method, and converting the study compartment into a glass material, allowing natural lighting and outdoor beauty to enter, and greatly improve the brightness. The interior is based on elegant grayscale, matched with wood, iron, hand-grabbed cement walls and cement materials, and the warmth of hand-feeling traces is noted, additionally on the rough and straightforward appearance is also written, making the space a fashionable highlight.
/showcase
This is some text inside of a div block.

Monochrome

Learn more
This is some text inside of a div block.

The Light Zen

Learn more
This is some text inside of a div block.

Modern Concreto

Learn more
/Let's talk/

Ready to build experiences your audience will love?